Még idén megnyílhat Kisvárda első McDonald’s étterme

2021. július 8.

A Városmajor utcai körforgalomnál megkezdődtek Kisvárda első McDonald’s éttermének építési munkálatai. A tervek szerint még az idei év vége előtt megnyílhat a korszerű, autós kiszolgálással érkező egység. A „Jövő Élménye” koncepció jegyében épített McDonald’s várhatóan 70 új munkahelyet biztosít majd a környéken élőknek.

A hazai McDonald’s 2019-ben kezdte meg növekedési stratégiájának megvalósítását, melynek két pillére az új éttermek nyitása, valamint a meglévő éttermek átalakítása a „Jövő Élménye” koncepció jegyében. Az új étterem koncepció alapvetően a digitalizációra épül, azonban nem csak a technológiát érinti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az éttermek külső és belső környezetére, megjelenésére is.

„Az új éttermi koncepciónkat olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a Mekizés élményét, és modernizálják a McDonald’s márkát. A „Jövő Élménye” a vendégélményt és a vendéget teszi a középpontba. Bízunk benne, hogy Kisvárdán is örömmel fogadnak majd bennünket, és még az év vége előtt üdvözölhetjük a város lakóit az étteremben” – mondta Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.

A „Jövő Élménye” éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket. A kisvárdai egységhez drive kiszolgáló rész is tartozik, így a vendégek autóik kényelmében is élvezhetik majd a mekizés élményét.

Az új étterem építésénél is fontos szerepet kapnak a környezetvédelmi szempontok. A hazai étteremlánc június 25-ével minden étterméből kivonta az egyszer használatos műanyag evőeszközöket, a műanyag szívószálakat és pohártetőket. Szeptemberben a fagylaltos poharakat is papír alapú poharakra cserélik. A kisvárdai étterem már ezek fenntartható alternatíváival várja majd a vendégeket.

"_Kisvárda 2021-ben is megmutatta, hogy városunk fejlődése folyamatos, gondolati komplexitásunkat az egységesség, és a mindenre kiterjedő igények innovációs alapokra történő helyezése adja.

A McDonald’s neve garancia arra, hogy a családoknak és a gasztronómia kedvelőinek egy különleges és pillanatok alatt kézzelfogható kulináris élményt nyújtson.

Most egy újabb színfolttal gazdagodik Kisvárda élete. Közös élmények, hangulatos beszélgetések párosulnak majd minden alkalommal a Mekis életérzéssel._" – mondta el Leleszi Tibor, Kisvárda Polgármestere.

Az építkezés megkezdésének alkalmából rendezett ünnepségen készült fotók az alábbi linken érhetők el

Rendelj házhoz és partnereink kiszállítják!

Kérjük, válassz egy partnert a folytatáshoz.
Átirányítunk egy olyan webhelyre, amelyet nem a McDonald's üzemeltet és így nem felelős az ott található tartalomért és adatvédelmi beállításokért.